Nybergs Bygg & Fastighetsservice

0739-609988

Nybergs Bygg & Fastighetsservice


Drivs av mig, Fredrik Nyberg. Jag är utbildad byggnadsarbetare med flera års yrkeserfarenhet och utför de flesta arbeten inom byggområdet, som till exempel dörr- och fönsterbyten, altaner, renoveringar, ombyggnationer samt nybyggnation. Inga uppdrag är för små och inga är för stora. Efter kundens önskemål utförs uppdragen antingen på löpande räkning eller fast pris. 
Företaget har ansvarsförsäkring och är godkänd för F-skatt.

Till höger visas ett urval av min moderna maskinpark, som bidrar till att arbetet utförs så snabbt och effektivt som möjligt. Jag använder mig av proffsmaskiner som Bosch, Dewalt, Makita och Paslode.

Image description

Priser


- Byggnadsarbeten: 500 kronor i timmen inklusive moms, med rotavdrag blir det 350 kronor i timmen. 
- Fastighetsskötsel: 500 kronor i timmen inklusive moms
- Jouruppdrag: 700 kronor i timmen inklusive moms. 

Med jouruppdrag menas arbeten av akut karaktär där ett fel eller en skada måste åtgärdas direkt. Jourtaxan kan du också välja om du till exempel ska ha fest och snabbt vill ha ett tralldäck eller något annat arbete utfört med mycket kort varsel. 

Tidsgaranti


För att du ska känna dig trygg med att jobbet blir gjort på avtalad tid så lämnar jag en garanti som innebär att om tiden inte hålls så gör jag ett prisavdrag på 25 procent av arbetskostnaden. Garantin gäller endast arbeten som inte kräver insatser av andra hantverkare som till exempel elektriker, rörläggare eller målare.
Obegränsad möjlighet att utföra uppdraget är en förutsättning för att garantin ska gälla.


What clients say about us